Om oss

Coachutbildning Sverige har utbildat coacher och ledare i Sverige och internationellt sedan 2003. Coachutbildningen (ACC) var den första svenska coachutbildningen som godkändes av International Coach Federation (ICF). I Coachutbildningen ingår allt du behöver för att certifiera dig som coach, förutom din egen praktik.

Coachutbildning Sverige AB utbildar professionella yrkescoacher. De som går våra utbildningar är exempelvis ledare, HR-specialister, medarbetare, företagare, konsulter och entreprenörer; personer som brinner för människor, utveckling och förändring.

Vi har kvalitetsutbildningar som är annorlunda genom att de är upplevelsebaserade och processinriktade. De består av en dynamisk grupprocess med små grupper med två lärare. Varje deltagare är unik och viktig. Hon/han har alltid en gedigen arbets- och livserfarenhet och är van att arbeta med människor som chef, projektledare eller i samtal.

Våra utbildningar bygger på den definition av coachning som International Coach Federation (ICF) har tagit fram. Vi fokuserar mycket på ICFs coachfärdigheter och tränar våra deltagare inom dessa. Vår Coachutbildning är ackrediterad av ICF, certifieringsförberedande och är en stadig teoretisk och praktisk bas för att söka ICF-certifiering. Utbildningarna kan användas som underlag för coachande ledarskap, interncoachning och för att arbeta yrkesmässigt som ICF-certifierad coach.

Coachutbildning Sverige AB grundades 2003 och ägs idag av Anja Lindberg.

Vill du komma i kontakt med oss? Välkommen att höra av dig!

Anja Lindberg
Tel +46 (0) 8 301 301
kontakt@coachutbildning.se

För administrativa frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Lena Jöhnemark
lena.johnemark@coachutbildning.se