Grattis Anna-Carin!

mar 20, 2023

Idag är vi glada över att få skicka ett stort och varmt grattis till Anna-Carin Månsson som nu är ICF Associate Certified Coach – ACC!

Anna-Carin berättar om sin väg till certifiering:

”Min resa mot ACC har tagit några år eftersom jag tog ett uppehåll i coachningen under en period då mitt uppdrag tog all tid. Under hela den perioden så saknade jag möjligheten att coacha och träffa andra interna klienter utanför mitt eget team, så det var en glädje när jag kände att det återigen fanns tid och plats. Ganska snabbt bestämde jag mig sedan att gå mot ACC.

Jag är del av IKEAs interna nätverk av coacher och även om att coacha är en liten del av min roll så känns det så viktigt att kunna finnas internt för medarbetare som behöver. Vårt eget aktiva interna coach nätverk ger också massor av fina möjligheter att utbyta erfarenheter och lära av varandra.

För mig innebär att coacha en djupare möjlighet att finnas för en person, att stötta och utmana i utforskande och upptäckande. Det är helt underbart att få vara med om detta gång på gång. Jag lär mig hela tiden mer om mig själv, vad jag behöver utveckla för att bli en bättre coach. Därför uppskattar jag verkligen att Embodies a coaching mindset blivit ett kriteria. Att få vara med och bidra till personers utveckling och samtidigt utvecklas själv är verkligen ett privilegium.

Det är jättekul att ha klarat en ACC certifiering och jag tar redan sikte på en PCC.”

Anna-Carin Månsson
Anna-carin.mansson1@inter.ikea.com