Grattis Mirjam till certifieringen!

aug 24, 2023

Idag säger vi varmt grattis och bra gjort till Mirjam Johansson Grant! Mirjam har med bravur tagit sin ICF ACC certifiering och vi är väldigt stolta och glada.

Mirjam säger
”Wow! Certifiering är en härlig milstolpe att passera! Känslan av målgång går nästan att ta på.

När jag med fjärilar i magen slog på datorn för att starta min Coachutbildning på distans (!) senvåren 2020 fanns hundra frågor i huvudet. Hur skulle detta gå mitt under pågående pandemi, skulle alla andra vara bättre förberedda och mer lämpade att coacha än jag, skulle jag själv greja utbildningen…

Ett drygt år senare så stod vi där i kurslokalen med nya vänner för livet och en avklarad diplomering i ryggraden. Tacksamma för de trygga och kunniga coacher som stöttat, utmanat och trott på oss. De som fanns där med lugna stämmor, massor av erfarenhet och bergsäker kompetens att coacha coachen.

Tiden efter kursen när jag själv började jobba präglades av ett av de starkaste minnens från kursen – ”trust the process” – och jag kunde med glädje notera att med ICFs träning, goda intentioner och många pauser för reflektioner så fungerar allt precis så bra (och lite bättre!) som jag önskade.

Tack till Anja, Pernilla och alla andra proffs inom ICF och Coachutbildning Sverige. Jag rekommenderar er varmt till alla som frågar – och önskar alla ett stort lycka till i sin egen coachresa! Enjoy the ride!

”Världen behöver fler coacher.”
Mirjam Johansson Grant

Numera ACC certifierad coach ICFpå DevelUpment AB