Ackreditering förlängd i ytterligare tre år!

feb 12, 2024

Vi tackar International Coaching Federation (ICF) för förtroendet att vara ackrediterade som utbildningsföretag i ytterligare tre år! 2004 var Coachutbildning Sveriges coachutbildning den första i Sverige som ackrediterades av branschorganisationen ICF. Ackrediteringen innebär att ICF noggrant gått igenom utbildningens kvalitet, våra processer, kompetens hos lärare och coacher och mycket annat för att säkerställa att allt lever upp till förväntat standard. Detta genomlyses var tredje år och nu är vi alltså godkända igen. Tack till alla inblandade!
För dig som går Coachutbildningen eller The Coach Training Program innebär det att utbildningen är kvalitetssäkrad och att du när du får ditt Level 1 diplom har allt du behöver (förutom praktisk träning) för att certifiera dig hos ICF. Hos oss ingår:
✦ All utbildning du behöver (8 dagar)
✦ Kontinuerlig feedback från två lärare och en mentorcoach
✦ All mentorcoaching du behöver (8,5 timmar i grupp grupp och 3 individuella)
✦ Examination och diplomering
✦ Nya Coachboken och övrigt kursmaterial
✦ En omfattande verktygslåda för att du ska kunna coacha i olika situationer
Välkommen!